Wie zijn we

Paul Vilain
Sinds 1996 ben ik werkzaam binnen de financiële dienstverlening. In deze jaren heb ik mijn ervaring opgedaan in zowel de particuliere als de zakelijke markt. De eerste jaren heb ik in loondienst gewerkt bij twee verschillende assurantiekantoren. In 2001 heb ik mijn werkzaamheden voor een jaar onderbroken om mijn droom te verwezenlijken, een jaar reizen met mijn vriendin (nu vrouw), een geweldige periode.
Vanaf 2004 heb ik me als zelfstandig financieel planner in Den Haag gevestigd en DGV-Advies opgericht.
Ik ben in 1969 geboren en heb tot mijn 20ste in Limburg gewoond. In 1990 ben ik naar Den Haag verhuisd. Ik ben getrouwd met Manita en heb twee dochters, Simone en Fleur en een zoon, Koen. Met hen hoop ik over een aantal jaar een paar maanden op reis te gaan om nu als gezin dezelfde ervaring te ondergaan als wij samen hadden in 2001.

Bryan Vloemans
Als geboren & getogen rotterdammer werk ik sinds 2004 in het Haagse bij DGV Advies.
Voordat in het Haagse terecht kwam heb ik na het vervullen van m’n dienstplicht een lange tijd en met veel plezier in de horeca gewerkt. Eind ’98 heb ik de stap gemaakt naar de financiële dienstverlening. Dienstverlening & omgang met mensen, daar voel ik me prettig bij.
Ik ben geboren in 1971, gehuwd met Brenda en heb twee zoons; Jespe & Yaniek.
Het mooiste wat me vervolgens is overkomen is Life Planning. Een methode ‘overgewaaid’ uit Amerika. En om Life Planner te worden dien je het eerst zelf te ondergaan. Gelukkig!

Onze motto’s

Wie geen risico loopt in het leven, loopt het risico niet te leven!

Ieder mens is de maker van zijn eigen geluk!